Nosaltres

 

Punt Vermell Gestors Administratius Societat Limitada, neix l’octubre de 2004 a la ciutat de Granollers, fundada per una economista i gestora administrativa i una mediadora diplomada d’assegurances.

 

Amb la finalitat de realitzar tot tipus de tràmits per als nostres clients, intervenint davant les administracions públiques, a més d’assessorar-los en temes econòmics i comptables.

 

L’any 2006 Punt Vermell Gestors s’instal·la a la zona del Baix Llobregat per donar servei a un grup d’empreses de vehicles, creant a Esplugues de Llobregat una oficina especialitzada en gestions de vehicles i conductors amb la Direcció General de Trànsit. S’incorpora nou personal professional i d’administració.

 

El 2009 efectuem noves inversions en equips i programari de comunicacions, i ampliem les nostres instal·lacions de Granollers.

 

Actualment disposem de dues oficines operatives, a El Prat i a Granollers, i realitzem per als nostres clients més de sis mil tramitacions anuals davant les administracions públiques.

Vols rebre el nostre news?

Share This